Tajná mise - Zuppa di operazione

Datum a čas akce: 

18.3.2023 8:00

V sobotu 11. 3.  18. 3. čeká naší výpravu tajná mise Zuppa di operazione. Protože mise musí proběhnout v maximálním možném utajení, dopředu poskytujeme pouze tyto nejnutnější informace:

 

Sraz pro rovery a rangers (dále jen RaR): v 8:00 na těchto souřadnicích: 49.2989322N, 14.1443103E. Po RaR není vyžadována žádná speciální příprava dopředu (kromě nákupu - viz níže), nicméně během mise budou mít určité povinnosti a úkoly navíc - především budou zodpovídat coby kapitáni za činnost svých týmů, které jim budou na začátku mise přiřazeny. Více informací se dozví na svém ranním srazu.

Sraz pro všechny ostatní: v 8:50 na hlavním vlakovém nádraží v Písku. Odtud se naše celá posádka přepraví do nedaleké Heřmaně, v jejíž okolí bude mise probíhat. Více informací obdrží posádka od svých kapitánů (RaR), resp. vedoucího akce až přímo v Heřmani.

 

S sebou (všichni): vhodné oblečení dle počasí (celá akce bude probíhat venku v terénu), nezapomeňte na nepromokavé bundy/pláštěnky, rukavice, čepice apod., svačinu na celý den (mimo oběd - ten bude společný) a pití na celý den (alespoň 1 l vody), ešus a lžíci, kapesní nůž (kdo má - žádné dlouhé čepele, rozumný nožík), kompas (kdo má), KPZ, uzlovačku, zápisník, psadlo a 100 Kč (přeprava + strava a materiál).

S sebou navíc (za všechny RaR dohromady - domluví se mezi sebou a zajistí nákup): 3x obinadlo (sterilní!, stačí např. 6cm šíře), obyčejné náplasti s polštářkem, peroxid vodíku, panthenol pěna - nákup bude po předložení účtenky proplacen!

 

Návrat: v 18:47 (nebude-li zpoždění) na hl. vlakové nádraží v Písku.

Komentáře

rozmyslel jsem si účast na

rozmyslel jsem si účast na akci. Zhodnotil jsem šachový turnaj jako přínosnější. Na akci nejedu.

POZOR ZMĚNA: Z důvodu příliš

POZOR ZMĚNA: Z důvodu příliš nevhodného počasí tuto výpravu přesouváme na příští sobotu 18.3. (platí jinak stejné časy, vybavení apod.)

Omlouváme se za změny, ale věříme, že si takto akci užijeme mnohem více, i ti nejmenší z nás.