Návštěvní kniha

Nápad Toto je veřejná návštěvní kniha. Pokud jste ze Stínadel, nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat. Nápad

Díky všem šéfkuchařům a

Díky všem šéfkuchařům a šéfkuchařkám za účast a zejména skvělou atmosféru na víknedovce. Nedá mi to a musím zopakovat, že co se kuchtění týká jste se obzvláště vytáhli. Jasně, čekali jsme, že si s obtížným úkolem výroby večeře od vymýšlení menu, přes výběr a nákup surovin, vlastní vaření až po servírování poradíte, ale nebojácnost se kterou jste se vrhli do složitých receptů ve specifických podmínkách Lísku nám vyrazila dech...tím spíše, když pak výsledek lahodil jak oku tak chuťovým pohárkům. Ačkoi byl výsledek ohromující, tak asi nejlepším zážitkem (jistě ne jen pro mě) bylo vidět 2 skvěle fungující kuchařské týmy pracující v nadšené, energizující atmosféře plné vtipů a smíchu. Ocenit musíme i zapojení všech členů týmů včetně těch nejmladších, kteří byly velmi platnou mocnou silou. Pro Ty, kteří nemohli být přítomni, rekapitulace večerních menu. Skupina A: předkrm - César salát zdobený rajčaty a křupavou slaninou, podávaný s rozpečenou bagetou, hlavní chod - hamburgery á la Lísek zapíjeno jak jinak ... coca-colou; skupina B: předkrm -  Suši s lososem a avokádem stylově podávané na zdobené bambusové podložce, hlavní chod - trojbarevné těstoviny se sýrovou omáčkou kuřecími nudličkami a brokolocí, k pití servírována jablečný džus, který vypadal jako bílé víno:). Fotodokumentaci snad brzy dodá Čip?

Tady pravidla pro letosni

Tady pravidla pro letosni Mafii. Letos povinne na sebe klobouk + promyslete nejake stylove mafianske obleceni, atmosfere hry to urcite pomuze.

Ahoj, ve středu 16. 12. se od

Ahoj, ve středu 16. 12. se od 18:00 koná tradiční Skautské zpívání koled. Pokud budete mít zájem, můžete se tam zcela neorganizovaně zastavit i s kamarády či rodiči. Na místě jsou k dispozici zpěvníky, takže se nemusíte obávat, že nebudete umět slova. Směju se

Verca> diky moc, velmi

Verca> diky moc, velmi inovativni. Do Pribrami do dolu a aquaparku, idelane spojit s Vanocni besidkou, vyrobou a poustenim draku v maskach na maskarni:).

 

Dáváme dohromady program na

Dáváme dohromady program na příští půlrok. Nějaké svěží a neotřelé nápady na akce? Kam byste rádi vyrazili? Co byste si rádi vyzkoušeli? Piště návrhy, my se pokusíme najít způsob jak je realizovat.

Díky všem za účast na Setkání

Díky všem za účast na Setkání středisek 2015. Zejména Svižníkovi resoekt za odvahu si akci vzít na triko a dík za perfektní naplánování i provedení. Velký dík také rádcům, kteří dokázali že jsou opravdu platnou částí "realizačního týmu". Nezastírám, že se mi do této akce zprvu moc nechtělo, ale hned v pátek po příjezdu to ze mně spadlo. Byla sranda s vámi zas něco společně podnikat:). Joo, kdybyste si dal někdo párek v rohlíku, tak se ozvěte:).

Ja spis narazel na to, ze co

Ja spis narazel na to, ze co se jednou uverejni na siti, to uz se nevymaze (a muze se to objevit kdekoliv) Směju se

O copyright/leftu by se dalo diskutovat dlouho, v kazdem pripade je soucasny system ponekud zastaraly.

To je hezke slyset po tydnu

To je hezke slyset po tydnu dopisovani si s vydavatelema, jestli muzu ve sve praci pouzit jednou neco, co jsem uverejnil v jejich casopise a zaplatil za to:).

Stránky