Návštěvní kniha

Nápad Toto je veřejná návštěvní kniha. Pokud jste ze Stínadel, nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat. Nápad

Dik vsem zucastnenym za

Dik vsem zucastnenym za skvely tabor, jsem rad, ze jsem mohl by soucasti aspon na tyden.obzvlast dik Sarce, ze se opet zhostila role vedouci tabora, "roverim vedoucim" za veskery program,Berce, luckymu a alici, ze s nami vydrzeli celuch 14 dni.na "koncolisku" v srpnu cau.

Tak damy a panove, ucatnici

Tak damy a panove, ucatnici miniputacku, klobouk dolu za usle kilometry v ne uplne lehkem terenu a preziti v ne uplne lehkych podminkach:). Byla to sranda, diky za ucast a zejmena Honzimilovi za perfektne zvladnute vedeni akce.

hele, ja vim, ze s tim prudim

hele, ja vim, ze s tim prudim furt, ale prosim nemohli byste se prihlasovat k akcim, kterych se zucastnite (tady na webu)? bylo by o hodne jednodussi planovani, kdyby se kazdy mohl podivat kolik nas bude.  Ted je aktualni Miniputacek tento tyden o vikendu a Tábor 2013. Musite byt prihlaseni (heslo jste dostali od Luckyho; kdo nedostal, at si o nej napise), rozkliknete akci (napr. ve sloupecku "Nejblizsi udalosti" v pravo a dole pod informacemi k akci najdete odkaz "Přihlásit se k...název akce", tak na nej kliknete:)). Dik. Jinak chvalim vsechny, kdo se prihlasuji bezne...

to ani nepotřebuješ :-D

to ani nepotřebuješ Smích zeptej se Radovana, jak se griloval když jsme stanovali o silvestru na šumavě a zabalil se do takovýt folie co je v léárničce Směju se

Taky jedu s Vlastimilem...

Taky jedu s Vlastimilem... nějaký rukavice mi dá táta, ale prý nic moc kvalita- na úklid stačí, ale pokud by se nosilo něco těžšího, tak asi rupnou...

Tak Vlastimil jede a jede

Tak Vlastimil jede a jede autem. Kdo byste se pridal, tak prosim

1. dejte vedet Valstimilovi, kde vas ma nabrat

2. dejte vedet me, at dame dohromady pocty

Jinak gumaky, rukavice, piti, jidlo + skautske satky, pripadne tricka s sebou (at se pozname:)).

Dik.

Nevim, jak budu stihat, ale

Nevim, jak budu stihat, ale pripadne vas treba aspon zpet muzu vzit (kdybych nemusel odpol. az do Pisku, tak by to bylo prijemne). Psal jsem i Vlastimilovi, ale jeste se mi neozval. Ma stale stejne cislo, kdyz ma ten vytuneny novy mobil?:). Mohl byste nekdo napsat Vitkovi, Davidovi, pripadne i Jonasovi (asi to ma komplikkovanejsi s dojizdenim)?-nejak na ne nemuzu najit cisla. Nejake rukavice se pokusim po ceste koupit, ale vemet, co mate.

Hele já myslim že naše

Hele já myslim že naše klubovna je v pohodě, a stihnm to dodělat ve čtvrtek před schůzkou. Nábytek je nahoře, voda venku, vytřeno.... není to tak akutní, jen je tam třeba poklidit.

Takže já jedu, na druhou určitě, vrátim se po vlastní ose dříve,  do šesti budu Mrk

Cau, ted jsem mluvil s

Cau, ted jsem mluvil s Vratou. Zitra je moznost pomahat 14:00-19:00 v Protivine. Muzete? (urcite se da pridat i pozdeji).Blizsi info bude zitra pres den, kazdopadne gumaky a rukavice se urcite hodi.

Stránky