Návštěvní kniha

Nápad Toto je veřejná návštěvní kniha. Pokud jste ze Stínadel, nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat. Nápad

Včera mluvil ve zprávách

Včera mluvil ve zprávách starosta Putimi - Petr Matouš - a jestli se nepletu, je to Strix. A v Putimi to je pokaždé krušné... na webu bude mít kontakt.

Ma nekdo doma, pribuzne,

Ma nekdo doma, pribuzne, zname, kamarady, kteri by ocenili na vikend nebo na odpoledne manualni pomoc s odklizenom po zaplavach?

Nevím, jestli někdo

Nevím, jestli někdo koordinuje dobrovolníky, 2002 to dělala Adra. Asi by mohly být info na Píseckém světě, lidi okolo něj se tenkrát taky zapojovali. Ono to teď ještě není aktuální, ale až opadne voda... Když něco zjistím, dám vědět. Díky moc za péči o klubovnu! Směju se

Ted sem se vrátil od řeky,

Ted sem se vrátil od řeky, docela to stoupá a nějak to nevypadá uplně dobře. Na starym mostě hasičský auta, odřezávali naplavený stromy...

Jo, vcera pekny vylet. Jsme

Jo, vcera pekny vylet. Jsme radi za hojnou ucast i pres neprizen pocasi. I pres zmenu planu to stalo za to...a podzemi si nechame na lepsi pocasi.

Co voda, u vas? Nekdo nejake

Co voda, u vas? Nekdo nejake problemy? Kdyby neco, tak se ozvete. Dala by se zorganizovat i nejaka rychla uklidova ceta apod. "bud pripraven" a "skaut je prospěšný a pomáhá jiným".

fotky pekne, otazka je jestli

fotky pekne, otazka je jestli nahodou tato nema byt obracene, byt to vypada nepravdepodobne.:). Jak to vypada s vasi ucasti v sobotu? Prosim prihlaste se k akci zde.

 

Vypadá to naádherně,

Vypadá to naádherně, dobrodružství vzdálené takřka co by kamenem dohodil Směju se Žel ten termín no, ten nedáváme.... no my budem mít zas jné dobrodružství. Mrk

Já jsem taky pro, ale chtělo

Já jsem taky pro, ale chtělo by to se domluvit s Mozkem. Nejsem si teď jistej, jestli to nechtěli letos "už" organizovat? Ouřady jinak kliďánko oběhnu...

Diky vsem za dnesni

Diky vsem za dnesni Cipiskoviste. Zejmena pak Sviznikovi za bezchybnou organizaci, ale samozrjeme vsem dalsim: Sarce, Cipovi, Daje, Romanovi, Vitkovi, Davidovi + vodakum za lidi i material. 121 navstevniku je rozhodne uspech a hlavne to vypadalo, ze si to uzivaji deti...a o to nam slo predevsim:).

Nepostradate po Svojsikaci

Nepostradate po Svojsikaci nekdo neco? Zbylo tam par veci:

-nerezový ešus (BAKY)
-hliníkový ešus
-zelená mikina
-příborový nůž zavírací
-modré triko s dlouhým rukávem
-látková taška
-šátek hnědý s turbánkem
-šátek žlutý s turbánkem
-spacák Husky
-sáček stanových kolíků

...jinak nase hlidka na

...jinak nase hlidka na Svojsikaci po peknem kolektivnim vykonu na 5. miste. Celkove moc povedena akce zejmena diky nasazeni a napadum organizatoru.

Stránky